Gelvam.nl

Gelvam voor  uw  renovatie, timmerwerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, tegelzetten, keuken montage en interieurbouw 

Schilderwerken

Gelvam uw schildersbedrijf uit Doetinchem


Met de schilders van Gelvam weten wij op professionele wijze al uw schilderwerk te realiseren zowel binnen- als buitenshuis. Gelvam schildersbedrijf staat dan ook voor vakwerk.

Wij werken met diverse topmerken waardoor onze schilders hoge kwaliteit schilderwerk kunnen leveren maar wij zijn niet merk gebonden, de keuze is altijd aan u.


Toch willen wij u graag van ons advies voorzien waarom onze keuzes vallen op merken waar wij ( liever) mee verven i.v.m. garanties die wij geven op onze geleverde schilderwerkzaamheden, naast dit advies is ons advies altijd om uw woning eens in de 5 jaar te laten schilderen om zo achterstallig onderhoud te voorkomen, met vaak tot gevolg aantasting van uw hout.


Wanneer aantasting van het hout op treed of zelfs verrot raakt zijn de herstel werkzaamheden voor onze schilders vaak vele malen groter en kan het gebeuren dat het hout vervangen moet worden door de enorme aantasting.

Voorkom dit door eens per 5 jaar uw schilderwerk door onze schilders te laten inspecteren. De kosten vallen dan vele malen lager uit voor u.


Mocht u interesse hebben in onze schilderwerken maak dan snel een afspraak met ons, wij zullen u dan geheel vrijblijvend van informatie en een offerte op maat voorzien.


Uw kleurnummers worden bij onze administratie opgeslagen, zodat deze er altijd weer bij gepakt kunnen worden voor een onderhoud door 1 van onze schilders.


Gelvam schilder Doetinchem
Project in Leiden, leuning in de voorbehandeling
Gelvam schilder Doetinchem
              Project in Leiden, leuning is hier afgelakt

Wij doen het anders........


Wij behandelen geen aanvragen via commerciële websites en geven vooraf géén

( vaak onjuiste ) prijsindicatie.


Wij voeren persoonlijke controle uit op het schilderwerk, u ontvangt een heldere offerte, professioneel schilderwerk en geen verrassingen achteraf!


Gelvam schilder Doetinchem
Project in Leiden, kozijnen en gevel geschilderd
 

Achterstallig onderhoud gaat alleen maar geld kosten!


Om aan de kwaliteitseisen van verfsystemen te kunnen voldoen is het zeer belangrijk dat hout  in gezonde staat verkeerd en geen houtaantastingen bezit. Het in werking stellen van de juiste maatregelen zoals bijvoorbeeld op de juiste manier van behandelen van openstaande verbindingen, het aanpassen van de omtrekspeling van draaiende onderdelen, desgewenst glaslat vervanging en afgeronde kanten zijn altijd van groot belang voor de kwaliteitseisen bij verfsystemen en behoud van uw houtwerk.


Gelvam schilder Doetinchem
Hier is te lang gewacht , met enorme schade